Minox DSC Spycam – regulile sunt făcute pentru a fi încălcate

22.09.2008
Minox DSC Spycam – regulile sunt făcute pentru a fi încălcate

No Photo AllowedSemnul alăturat cu siguranţă îţi este cunoscut – te informează că în perimetrul respectiv nu ai voie să fotografiezi. Îl întâlneşti în tot felul de locuri, unul dintre ele este chiar Ambasada Statelor Unite, acolo unde băieţii cu Glock de 9 mm sunt gata să te pună la respect în cazul în care încalci regulile. Cu toate acestea, în locul camerei foto robuste şi foarte uşor de detectat poţi utiliza (pe propriul tău risc, desigur) aparatul foto de spionaj Minox DSC. Dimensiunile sale sunt comparabile cu cele ale unui pachet de gumă (86 x 29 x 20 mm), astfel că dacă îl acoperi cu un ambalaj specific şi laşi loc liber doar în dreptul obiectivului cu greu va putea fi observat.

Minoc DSC Spycam

Deşi este foarte mic, gadgetul de spionaj poate realiza fotografii de 5 MP rezoluţie, ceea ce nu e deloc rău. Acei „James Bond” nedovediţi care nu se mulţumesc cu 5 MP, au la dispoziţie versiunea de 10 MP – Minox DC 1033, însă aici intervine un compromis asupra dimensiunilor, fapt care chiar s-ar putea să conteze.

Minox DSC Spycam va fi prezent la târgul Photokina ce se va desfăşura în Germania, la Cologne, începând de mâine şi până pe 28 septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News