Panasonic Lumix GX85, o compactă mirrorless cu specificaţii impresionante

05.04.2016
Panasonic Lumix GX85, o compactă mirrorless cu specificaţii impresionante

Parte din seria Panasonic Lumix, GX85 este un aparat foto cu specificaţii de invidiat, oferind suport pentru filmare Ultra HD şi lentile interschimbabile care permit adaptarea la aproape orice scenariu de fotografiere.

Lumix GX85 foloseşte un procesor de imagine din seria Venus Engine şi senzor optic cu tehnologie LiveMOS, capabil să obţină poze la rezoluţie 16MP folosind sensibilitate de până la ISO 25600. În plus, Panasonic a eliminat şi obişnuitul filtru low-pass, permiţând obţinerea unor poze şi mai clare, respectiv cu o paletă de culori mai bogată.

Panasonic Lumix GX85

Aparatul oferit într-o carcasă de mici dimensiuni include funcţie pentru stabilizare optică a imaginii, sistem autofocus cu 49 puncte de măsurare, respectiv modul WiFi pentru transferul rapid al fişierelor media.

Lumix GX85 suportă fotografierea în rafală la viteza de 8 cadre pe secundă, folosind rezoluţia nativă a aparatului. La partea de filmare, GX85 impresionează cu înregistrări la rezoluţie Ultra HD (3,849 x 2,160 pixeli), obţinute la 24 şi 30 cadre pe secundă. În plus, este suportată şi filmarea la rezoluţie 1080p, cu 60 cadre pe secundă.

Aparatul foto Panasonic Lumix GX85 va ajunge pentru început în Statele Unite, de unde va putea fi achiziţionat cu suma de 800 dolari începând cu jumătatea lunii mai, la pachet cu un obiectiv 12-32mm.

Citeşte şi Panasonic Lumix CM10, o compactă modernă cu acces la internet 4G şi Android 5.0

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult