Puşcociul care fotografiază, pentru paparazzi agresaţi

Puşcociul care fotografiază, pentru paparazzi agresaţi

Surprinderea vedetelor în ipostaze neplăcute duce de multe ori la reacţii agresive din partea lor, iar fotografii care nu respectă distanţa intimă dintre ei şi subiect se aleg deseori cu obiectivele sparte şi cu vânătăi serioase. Un grup de indivizi, probabil păţiţi, s-au gândit la o soluţie elegantă şi inedită de evitare a situaţiilor de acest gen: TALCS (Tactical Assault Long Range Camera Stock) – o cameră foto profesională, în cazul de faţă Nikon D200, montată pe un pat de puşcă. Declanşarea obturatorului se face prin apăsarea trăgaciului.

TALCS

Conform producătorilor, un astfel de dispozitiv asigură o stabilitate excelentă, permiţând realizarea unor cadre clare de la distanţă fără folosirea unui trepied. Utilizarea în sine a dispozitivului este un pic diferită faţă de modul clasic de realizare a unei fotografii cu autofocus: trebuie să ţii degetul pe trăgaci până se realizează focusarea pe subiect, iar abia la o a doua apăsare vei imortaliza cadrul.

TALCS

Sunt sigur că ciudatul aparat nu va fi adoptat de prea mulţi, însă paparazzi dornici să realizeze cadre cât mai reuşite fără a-şi risca integritatea fizică vor găsi dispozitivul drept unul de mare ajutor.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News