Samsung DV300F – cameră foto cu două ecrane şi Wi-Fi

20.03.2012
Samsung DV300F - cameră foto cu două ecrane şi Wi-Fi

Samsung DV300F este o cameră foto din gama compactă, echipată cu senzor de 16 MP şi un obiectiv cu zoom optic 5X.

Samsung DV300F

Printre dotările cele mai interesante se numără un modul Wi-Fi la care putem apela pentru încărcarea pozelor preferate direct în reţeaua Facebook sau Picasa, respectiv un al doilea ecran cu rol de oglindă, menit să simplifice obţinerea de autoportrete şi poze de grup declanşate cu ajutorul funcţiei cronometru. Din considerente de economisire a bateriei, ecranul frontal cu diagonală 1.5 inch este activat opţional.

Ecranul principal de 3 inch este folosit pentru încadrarea normală a pozelor şi funcţia de filmare, limitată la rezoluţie 720p şi 30 de cadre pe secundă. Spaţiul de stocare este asigurat prin ataşarea unui card SDHC de maxim 32GB, sau mai noul format SDXC pentru capacităţi de stocare mai mari.

Fiind mai degrabă un produs adresat celor tineri, camera foto vine cu o selecţie de jocuri preinstalate, la care putem apela după comutarea în „Children Mode„. Utilizatorii neexperimentaţi au la dispoziţie funcţia „Smart Face Recognition„, menită să ridice şansele obţinerii unor poze de calitate.

Samsung DV300F reuşeşte să acomodeze toate aceste dotări într-o carcasă cu 18.3 mm grosime şi greutate 120 grame, suficient de portabilă pentru încăpea confortabil în orice buzunar. Preţul cerut este unul rezonabil, de aproximativ 266 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult