Samsung MV900F, captură foto controlată prin gesturi

19.07.2012
Samsung MV900F, captură foto controlată prin gesturi

Samsung a anunţat astăzi lansarea unei noi camere compacte din seria Smart Camera cu conectivitate Wi-Fi, MV900F oferind o serie de facilităţi puternice într-o carcasă compactă.

Sistemul optic foloseşte o lentilă de 25mm cu diafragmă f/2.5-6.3 şi zoom optic 5x, în spatele acestuia Samsung amplasând un senzor CMOS BIS cu rezoluţie de 16,3MP. Noul model Samsung oferă un ecran de 3,3″ cu panou AMOLED şi rezoluţie WVGA care promite o vizibilitate superioară în lumina solară, acesta fiind amplasat pe un suport care poate fi rotit la 180 de grade pentru realizarea autoportretelor. Pe lângă captura foto, MV900F permite şi captura video la rezoluţie Full HD

O facilitate interesantă a noii camere de la Samsung este controlul prin gesturi, acesta permiţând utilizatorului să controleze de la distanţă nivelul de zoom sau declanşarea.

Facilităţile software oferă o serie de filtre, captură low-light care foloseşte mai multe instantanee capturate cu expuneri diferite pentru atenuare zgomotului şi a mişcărilor şi efecte pentru particularizarea fotografiilor. Conexiunea wireless permite partajarea conţinutului cu un terminal mobil sau televizor Samsung prin AllShare sau direct cu serviciile Facebook, Picasa şi YouTube.

Camera va fi disponibilă începând cu sfârşitul lunii august în versiunile coloristice roz, roşu, alb sau negru, şi va costa circa 350 de dolari.

Samsung MV900F

Urmărește Go4IT.ro pe Google News