Samsung pregăteşte un model Galaxy Camera cu tehnologie Mirrorless

13.06.2013
Samsung pregăteşte un model Galaxy Camera cu tehnologie Mirrorless

Într-un interviu acordat publicaţiei Korea Times, CEO-ul Samsung JK Shin a dezvăluit planurile companiei pentru lansarea unei versiuni Galaxy Camera îmbunătăţită, livrată cu o ediţie mai nouă de Android şi obiectiv cu tehnologie Mirrorless.

Samsung pregăteşte un model Galaxy Camera cu tehnologie Mirrorless

După lansarea modelului Galaxy S4 Zoom, smartphone înzestrat cu o cameră foto de 16MP şi obiectiv cu optic 10X, Samsung pregăteşte acum o versiune Galaxy Camera cu performanţe superioare.

Presupunând că informaţiile dezvăluite sunt corecte, prezenţa termenului Mirrorless în afirmaţia CEO-ului Samsung anunţă lansarea unui model Galaxy Camera cu obiectiv interschimbabil, capabil să păşească în afara domeniului compactelor point-and-shoot, afişând în schimb trăsături apropiate camerelor foto din seria Samsung NX.

Ajutat cu optică superioară şi un senzor de imagine performant, noul model Samsung Galaxy Camera ar putea face un salt impresionant la capitolul calităţii imaginii, devenind o opţiune interesantă pentru fanii aparatelor foto mirrorles.

Din fericire pentru detalii complete mai avem de aşteptat doar o săptămână, evenimentul de lansare dedicat noului model Samsung Galaxy Camera fiind programat pentru data de 20 iunie, la Londra.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult