Samsung ST1000 oferă amatorilor de foto funcţii incredibile

14.08.2009
Samsung ST1000 oferă amatorilor de foto funcţii incredibile

Noua cameră ultra-compactă Samsung ST1000 vine cu câteva facilităţi de care nici camerele profesionale de mii de Euro nu beneficiază: GPS, geotagging, Bluetooth şi Wi-Fi. Prin Bluetooth sau Wi-Fi poţi trimite altora imaginile şi filmuleţele de la faţa locului (ori pe telefon, ori prin e-mail sau poţi face upload pe site-uri gen YouTube, Picasa, Facebook ş.a.m.d), iar GPS-ul şi geotagging-ul folosesc la tipărirea în EXIF-ul fotografiilor a coordonatelor geografice de la locul cu pricina.

Samsung ST1000

Tot mulţumită GPS-ului, pe ecran vei fi informat tot timpul în ce oraş te afli (nu că nu ai şti) şi, dacă este posibil, în ce zonă a acestuia.

Pe partea de specificaţii foto, camera se prezintă cu un senzor de 12.2 MP, 5x zoom optic, touch focus şi înregistrare video HD

Camera dispune de un software complex ce îţi oferă posibilitatea să editezi pozele fără să le descarci mai întâi pe calculator. Editarea se face foarte uşor pe ecranul generos de 3.5 inch touch.

Samsung ST1000

Preţul la care se va comercializa Samsung ST1000 nu a fost încă dezvăluit – din ce se aude, va fi de aproximativ 600 de dolari. Data la care va începe să fie comercializat aparatul se cunoaşte însă – luna aceasta, la nivel global.

Samsung ST1000

Urmărește Go4IT.ro pe Google News