Sony a lansat Cyber-Shot DSC-H3

22.08.2007
Sony a lansat Cyber-Shot DSC-H3

După prezentarea de ieri a „super-senzorului” CMOS, Sony continuă seria de comunicate de presă cu anunţarea unei camere foto prosumer, Cyber-Shot DSC-H3. Nu este vârful de gamă, acela este H9, dar oferă zoom-ul mare specific categoriei prosumer, 10x.

H3 este un aparat de 8 MP capabil de fotografiere şi în format lat 16:9, în standard 1080p (2 MP), iar pozele pot fi afişate pe un televizor HD. În acest sens Sony a dotat camera şi cu funcţia de slideshow pentru ca imaginile să fie derulate automat la vizionarea lor direct pe televizor. Dacă nu se doreşte acest lucru, de afişarea pozelor se poate ocupa ecranul de 2.5”.

Include funcţii deja comune: stabilizare de imagine, detectarea feţelor, intensitate variabilă a LCD-ului şi multe programe presetate de fotografiere. Unul dintre acestea este Advanced Sports Shooting care activează o funcţie de focusare continuă pe subiectele aflate în mişcare şi pe cea de predicţie a poziţiei subiectului în momentul în care se va face captura efectivă.

Chiar dacă este un prosumer, H3 are dimensiuni reduse, sesizabil mai mici decât cele ale modelelor superioare H9 şi H7, având totodată şi un aspect retro. Aparatul are o greutate de 380g cu tot cu acumulator, iar grosimea maximă ajunge la 4.7 cm cu tot cu obiectiv. Preţul recomandat de Sony pentru Cyber-Shot DSC-H3 este de 300$.

Sony Cyber-Shot DSC-H3

Sony Cyber-Shot DSC-H3

Sony Cyber-Shot DSC-H3

Urmărește Go4IT.ro pe Google News