Camerele video 3D devin mai accesibile

21.10.2011
Camerele video 3D devin mai accesibile

DXG, o companie cunoscută pentru oferta accesibilă de camere video HD şi 3D, a lansat primul său model capabil să filmeze deopotrivă în format Full HD şi 3D HD.

DXG-5F9V

DXG-5F9V dispune de un obiectiv stereoscopic prevăzut cu doi senzori CMOS de 1/3.2 inch, fiecare suportând rezoluţia de 5 MP.

Camera video poate filma cu rezoluţie 1080p şi 30 de cadre pe secundă, iar pentru scene dinamice şi competiţii sportive putem alege modul de captură la 60 de cadre pe secundă, limitat însă la rezoluţia 720p. Pozele pot fi obţinute în mod 2D şi 3D, la o rezoluţie maximă de 5MP.

Încadrarea imaginilor şi vizualizarea colecţiei de înregistrări este asistată de un ecran auto-stereoscopic cu dimensiunea de 3.2 inch, capabil să redea imagini 3D ce pot fi urmărite fără a avea nevoie de ochelari ajutători.

Capturile obţinute sunt salvate pe card de memorie SDHC, a cărui capacitate poate atinge 32 GB.

Alimentarea este asigurată de un acumulator Li-Ion NP-60, cu capacitatea de 900 mAh.

DXG-5F9V

Din păcate pentru preţul de aproximativ 300 dolari va trebui să ne mulţumim doar cu suport pentru zoom digital, iar în lipsa unui sistem de stabilizare a imaginii este bine să evităm utilizarea funcţiei de filmare în timp ce ne deplasăm. Primim totuşi o ieşire HDMI pentru vizualizarea înregistrărilor pe ecranul unui televizor LCD 3D şi cablul necesar pentru conectare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News