NAVITEL lansează R600 Quad HD, o nouă cameră video auto cu design compact

14.02.2019
NAVITEL lansează R600 Quad HD, o nouă cameră video auto cu design compact

Versiune mai performantă a seriei R600 Full HD, noul model poate filma până la rezoluţie 2560 x 1440p, utilizatorii putând alege între obţinerea de imagini mai detaliate şi claritate sporită la rezoluţie 1080p, înregistrând clipurile video la 60 de cadre pe secundă.

Camerele NAVITEL R600 Quad HD obţin imagini cu unghi de vizibilitate la 170°, acoperind toată partea din faţă a autovehiculului. Clipurile sunt salvate cu sunet, pe card microSD de până la 256GB (pachetul standard include un card de 64GB). Încadrarea imaginii şi vizualizarea clipurilor obţinute se poate face pe ecranul de 2”, cu rezoluţie 960×240 pixeli.

Prevăzută cu accelerometru, camera video poate detecta acceleraţia sau frânarea bruscă pentru a salva şi proteja împotriva ştergerii accidentale secvenţele video importante.  

Activând modul de parcare, camera NAVITEL R600 Quad HD va detecta vibratii sau miscari suspecte, declanşând automat înregistrarea chiar dacă maşina este staţionară, şoferul este absent şi dispozitivul este oprit. Fixată de parbriz cu ajutorul benzii auto-adezive prevăzută la baza suportului, camera video dispune de doi acumulatori integraţi, putând funcţiona chiar şi după scoaterea cheii din contact sau decuplarea cablului de alimentare.

Alături de accesorii suplimentare pentru prindere şi cardul de memorie, NAVITEL include pentru camera video auto R600 Quad HD şi un voucher care permite folosirea timp de un an a aplicaţiei Navitel Navigation, disponibilă pentru instalare pe Play Store şi App Store.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult