Samsung SMX-F70 – pentru înregistrări reuşite. Fără efort

Samsung SMX-F70 – pentru înregistrări reuşite. Fără efort

Samsung a lansat la IFA 2011 camera video SMX-F70, o cameră ce vine în sprijinul utilizatorilor neiniţiaţi cu funcţii automate speciale. Acestea ajută la realizarea unor capturi deosebite fără a fi necesară post-procesarea sau cunoaşterea unor tehnici avansate.

Una dintre funcţiile speciale este Time Lapse Recording, o funcţie creativă cu ajutorul căreia camcorderul poate fi programat să realizeze o captură la un interval cuprins între una şi 30 de secunde. Aceste cadre vor fi lipite pentru a crea clasicul videoclip time lapse.

Cu ajutorul funcţiei inteligente Smart Auto, camcorderul selectează automat unul dintre cele 7 moduri de înregistrare, în funcţie de condiţiile de luminozitate şi de subiect, pentru a vă oferi cea mai bună imagine cu putinţă

Samsung SMX-F70

Samsung SMX-F70 este totodată prima cameră pentru amatori dotată cu senzor CMOS şi înregistrare progresivă – capturează fiecare cadru din videoclipurile tale cu maximă claritate, pentru imagini impecabile şi line, la o calitate de două ori mai bună faţă de înregistrarea convenţională intercalată (interlaced).

Clipurile video au o rezoluţie de 1280 x 720 pixeli şi pot fi trase la 30 de fps-uri în sistem NTSC sau 25 de fps-uri în sistem PAL.

Camera dispune de lentile cu zoom optic 52x.

Samsung SMX-F70 va ajunge în magazine în Q4 2011.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News