Cele mai practice unelte Parkside din oferta Lidl. Cât costă un șlefuitor multifuncțional

29.12.2023
Cele mai practice unelte Parkside din oferta Lidl. Cât costă un șlefuitor multifuncțional

Lidl vine cu o veste bună pentru toți pasionații de bricolaj: o gamă nouă de unelte de înaltă calitate Parkside este acum disponibilă în magazine. Aceste unelte sunt ideale pentru o varietate de proiecte și oferă performanțe excelente la prețuri accesibile.

Primul produs din această ofertă este strungul Parkside. Cu o lungime a șinei de ghidare de 94,5 cm, acest strung poate prelucra piese cu o lungime maximă de 60 cm și un diametru maxim de 25 cm. Este echipat cu accesorii esențiale precum platoul de fixare, vârful de punctator cu 4 zimți, două dălți pentru strung, două chei fixe și accesorii de fixare.

Mai exact, unealta reprezintă un instrument de neînlocuit pentru lucrări fine de prelucrare a lemnului. Strungul de la Parkside este oferit de LIDL la prețul de 399 RON.

Cu ce preț se vinde șlefuitorul multifuncțional

Următorul în listă este ciocanul rotopercutor, dotat cu mandrină rapidă și sistem SDS Plus. Mânerul său suplimentar se rotește la 360 de grade, asigurând o manevrare ușoară și precisă. Ciocanul oferă un număr de percuții de 0-7500 pe minut și o turație la mersul în gol de 0-1650 pe minut. Cu capacități de găurire de 24mm în lemn, 19mm în piatră și beton și 13mm în metal, acest ciocan este perfect pentru lucrări de construcții și renovări. Ciocanul rotopercutor este disponibil în oferta Lidl la prețul de 189 RON.

În final, șlefuitorul multifuncțional oferă o funcție 3 în 1: șlefuitor triunghiular, cu excentric și cu vibrații. Acesta are oscilație reglabilă și un număr nominal de vibrații între 14000 și 24000 pe minut. Un avantaj major este posibilitatea de conectare la aspirator, facilitând un spațiu de lucru curat și organizat. Pentru șlefuitorul multifuncțional, pasionații de bricolaj și meșterii sunt nevoiți să scoată din buzunar 139 RON.

Aceste unelte sunt ideale pentru orice tip de proiect DIY, de la lucrări fine de prelucrare a lemnului, până la construcții și renovări. Produsele se pot cumpăra exclusiv din magazinul LIDL în perioada 27.12-31.12.2023.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult