Ce a găsit un bărbat într-o cărămidă veche de 100 de ani

Ce a găsit un bărbat într-o cărămidă veche de 100 de ani
Un utilizator de Imgur a publicat pe site o descoperire interesantă pe care a făcut-o în timp ce construia, împreună cu şeful lui, o cramă. La construcţie s-au folosit cărămizi vechi, care aveau nişte inscripţii misterioase pe ele: IBCO. După o cercetare făcută pe internet, „daggerleep” a aflat că acestea au fost fabricate cândva între 1900 şi 1938 de către compania Illinois Brick Company, care nu mai există.
 
 
Prima surpriză a avut-o atunci când a constatat că acele cărămizi foarte vechi, folosite pentru crama construită din Vancouver, proveneau din statul american Illinois. De a doua a avut parte când i-a căzut din greşeală o cărămidă şi s-a spart. În interiorul acesteia a găsit o cheie veche. 
 
 
Bărbatul bănuieşte că este vorba de cheia de la casa unui muncitor, pe care acesta a scăpat-o din greşeală în materialul din care se făceau cărămizile. Altfel, „sunt pe punctul de a începe o aventură la fel de mare ca şi Comoara Naţională 2”, a scris „daggerleep”. Alţii spun că a fost ascunsă intenţionat acolo, iar cărămida respectivă nu trebuia să ajungă la vânzare, deoarece includea cheia spre un secret. 
 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult