Cel mai drăguţ dansator la bară [VIDEO]

Nikki Erickson, o tânără din Australia, s-a întors anul trecut acasă şi a descoperit un musafir nepoftit care se ţinea de bara pe care femeie o foloseşte pentru a se menţine în formă. Un ursuleţ koala a ajuns în locuinţa din Australia a femeii şi a rămas lângă bara metalică pe care a tot încercat să urce, fără succes. 
 
Citeşte şi: Un porc mistreţ ieşit din mare a speriat turiştii de pe o plajă din Polonia
 
Clipul video publicat de Erickson s-a viralizat abia acum, deoarece la momentul respectiv setările ei de Facebook erau private. După ce video-ul a fost zilele trecute făcut public, acesta a făcut înconjurul lumii. 
 
 
Ursuleţul a fost în cele din urmă preluat de Daisy Hill Conservation Park, din Queensland, care l-a dus în arealul lui natural. Salvatorii au constatat că animalul este de sex feminin şi i-au dat numele „Larissa”. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video