Cele mai populare numere de magie, explicate [VIDEO]

Cei de la canalul #MindWarehouse de pe YouTube au realizat un clip video în care explică cum sunt realizate unele dintre cele mai cunoscute trucuri ale magicienilor. În ciuda faptului că în multe cazuri tehnica folosită nu este complicată, pentru a le realiza magicienii au nevoie de o condiţie fizică de invidiat. De exemplu, în cazul trucului în care trebuie să se elibereze dintr-un bazin cu apă încuiat, magicianul trebuie să îşi ţină respiraţia aproximativ 3 minute, o performanţă demnă de invidiat pe care un om obişnuit o atinge cu greu.
 
Foto: YouTube
 
Însă 3 minute nu ni se mai pare la fel de mult dacă ţinem cont că recordul mondial pentru respiraţia ţinută voluntar este de 24 minute şi 3,45 secunde. Acesta a fost stabilit de spaniolul Aleix Segura Vendrell, pe 28 februarie 2016. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult