Cum vezi dacă o femeie are sau nu implanturi cu ajutorul unui smartphone

O tânără din Rusia, care este o celebritate pe Instagram, a făcut senzaţie pe internet cu un clip care arată cum poţi vedea dacă o femeie are sau nu sâni naturali cu ajutorul unui smartphone.

Svetlana Bilyalova, care are 4,6 milioane de fani pe reţeaua de socializare, a folosit două iPhone-uri pentru experiment. Poate fi folosit orice alt smartphone care are cameră cu Flash şi aplicaţie de lanternă. Ea a fost ajutată de două voluntare.

Cum funcţionează metoda? În întuneric, Svetlana porneşte aplicaţiile de lanternă de pe cele două telefoane şi le apropie de sânii tinerelor care participă la experiment. La femeia care are implanturi, siliconul străluceşte şi se vede o lumină roşie. Când sânii sunt naturali, nu se întâmplă nimic.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult