Femei care trag cu arme de calibru mare [VIDEO]

Femeile şi armele, o combinaţie „fatală”, mai ales atunci când este folosită în scopuri paşnice. În clipul ataşat vedeţi o compilaţie de tinere sexy care trag cu arme de calibru mare, spre deliciul internetului.
Femeile frumoase şi armele, o combinaţie „fatală”, mai ales atunci când este folosită în scopuri paşnice. În clipul ataşat vedeţi o compilaţie de tinere sexy care trag cu arme de calibru mare, spre deliciul internetului. 
 
 
Unele dintre tinere trag cu un Barrett M82, una dintre cele mai puternice arme cu lunetă din lume. Carabina, preferată de mulţi sniperi de elită, trage cu gloanţe de calibru .50, iar reculul este uriaş. Efectul se resimte în tot corpul, după cum veţi vedea în clipul video. 
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult