„Like my addiction”, o nouă campanie online de succes realizată în Franţa [VIDEO]

10.10.2016
Francezii lansează campanie online reuşită după campanie reuşită. După ce organizaţia franceză Le Mouvement du Nid a lansat, cu ajutorul agenţiei McCann Paris, propriul site fals pentru escorte, numit sugestiv „Girls of Paradise” într-o iniţiativă care s-a viralizat, o altă organizaţie, numită Addict Aide, a realizat un clip devenit de asemenea extrem de popular pe internet. 

Campania „Like my addiction”, realizată în parteneriat cu agenţia BETC, spune povestea frumoasei tinere Louise Delage, care s-a bucurat imediat de succes după ce şi-a lansat contul de Instagram. Cine urmăreşte cu un ochi critic imaginile observă că în majoritatea tânăra ţine un pahar de alcool în mână sau are o sticlă în apropiere.

Prin această campanie de succes Addict Aide atrage atenţia asupra faptului că în unul din cinci decese în care victime sunt tinerii, cauza o reprezintă o dependenţă, de alcool, droguri sau altceva. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult