Previziunea incredibilă făcută de serialul „Trackdown” în 1958

În episodul „Sfârşitul lumii”, difuzat în 1958, al serialului western „Trackdown” apare un bărbat pe nume (Walter) Trump care are un mesaj îngrijorător pentru oraş: vine sfârşitul lumii. El spune că îi poate salva pe cetăţeni dacă îi pun la dispoziţie resursele pentru a construi un zid.

 

La aproape 60 de ani după aceea a fost ales (Donald) Trump ca preşedinte al SUA. Una dintre principalele lui promisiuni electorale a fost construirea unui zid la graniţa cu Mexicul, care să stopeze fluxul de imigranţi ilegali.

 

Pentru majoritatea oamenilor aceasta este o coincidenţă interesantă, dar sunt şi voci care susţin că în echipa de producţie era un călător în timp, care ştia ce s-a întâmplat în 2016. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult