Să nu uităm: Acum fix şase ani Lada Granta l-a pus într-o situaţie penibilă pe Putin

Vladimir Putin şi-a format o imagine de bărbat puternic, atât din punct de vedere politic, cât şi fizic. A vânat la bustul gol în Siberia, a ajutat la prinderea unor tigri într-un proiect de conservare, s-a filmat trăgând de fiare la sală şi a „cucerit” din nou Crimeea. Însă acum şase ani, pe 12 mai 2011, liderul rus a trecut printr-un moment jenant, când a vrut să testeze noua, la momentul respectiv, Lada Granta.

 

Putin nu s-a înţeles foarte bine cu maşina testată, care costa 5.500 de euro. A pornit la a cincea cheie şi au existat probleme la deschiderea portbagajului.

Chiar dacă premierul de atunci Putin a rotit viguros cheia în contact, motorul a refuzat să pornească. Momentul a fost imortalizat de zeci de fotografi şi jurnalişti aflaţi la fabrica Lada în acea zi. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult