Un bărbat a descoperit, accidental, o posibilă înşelătorie într-o benzinărie

Autori: Adrian Popa, Go4it.ro 24.02.2018

Un clip video realizat de un client al unei benzinării CITGO din Illinois s-a viralizat. Bărbatul a luat pompa şi a vrut să o ducă la rezervor, când i-a atras atenţia ceva pe display-ul pe care sunt afişate informaţiile (cantitatea de combustibil şi preţul).

 

Înainte de a începe să pună benzină, pompa arăta deja o cantitate de combustibil livrată, deşi din ea nu cursese nicio picătură. Este posibil să fi fost o eroare, dar unii cred că o companie poate câştiga milioane de oameni în acest fel de pe urma şoferilor neatenţi. Clipul a fost publicat pe Reddit şi s-a viralizat.

Un unitilizator care lucrează în domeniu a explicat că, cel mai probabil, aceasta este o eroare. Pompele sunt de obicei verificate de autorităţi şi sigilate, dar uneori contoarele se defectează. „Din păcate, acest lucru se întâmplă. De obicei nu este vina operatorilor pompei – de obicei”, a scris el. Sfatul lui este să vă uitaţi la display-ul pompei înainte de a apăsa pe pârghia care eliberează combustibilul şi să vă asiguraţi că este la zero. În cazul în care observaţi ceva ciudat, cel mai bine este să atrageţi atenţia angajaţilor benzinăriei.