Un bărbat însurat a zburat 1.100 de km pentru a întâlni o femeie cunoscută pe internet, dar la destinaţie l-a aşteptat soţul acesteia

Autori: Adrian Popa, Go4it.ro 17.12.2017

Un bărbat însurat din China a zburat peste 1.100 de kilometri pentru a întâlni o femeie cunoscută pe internet. În loc să dea peste aceasta, acolo a avut parte de o surpriză neplăcută. Era aşteptat de soţul femeii şi de prietenii acestuia. Bărbatul a fost legat de un copac şi bătut de aceştia cu curele, într-un loc public.

La incident au fost martore mai multe persoane, dar nimeni nu i-a sărit în ajutor bărbatului. În schimb, câţiva oameni au filmat momentul  cu telefoanele.

Întâmplarea arată riscurile la care se expun cei care folosesc platformele online de dating. Recent, o femeie a fost la un pas să se căsătorească cu un escroc cunoscut pe Tinder, iar în 2016 o utilizatoare din Kansas a fost răpită, bătută şi ţinută captivă de un bărbat pe care l-a cunoscut prin intermediul aplicaţiei de dating.

O altă întâmplare s-a viralizat zilele trecute. O tânără de 20 de ani, Arielle Musa, a ieşit în oraş cu un bărbat, Endri, cunoscut în aplicaţie. După prima întâlnire, Arielle nu a mai dorit să iasă cu tânărul, deşi acesta a încercat să se poarte frumos. Fetei i s-a părut că Edri are ceva ciudat, după modul în care o privea. După ce a refuzat să mai iasă cu el, bărbatul şi-a pierdut pur şi simplu minţile