Un fotomodel irlandez a trecut prin momente neplăcute la o petrecere în Thailanda

Statutul de celebritate pe internet are o mulţime de beneficii, dar implică şi multe lucruri neplăcute. Tânăra Jessie Vard, un fotomodel de origine irlandeză, a fost chemată ca invitat de onoare în Ajunul Crăciunului la o petrecere cu tentă sexuală care s-a organizat în Bangkok, capitala Thailandei. Îmbrăcată sumar, tânăra, care este o celebritate online în Asia, a fost invitată să participe la un joc bizar. Bărbaţii prezenţi s-au apucat să îi lipească mstickere în decolteu. Vizibil deranjată de moment, tânără nu a rezista mult şi a plecat de la petrecere, în ciuda faptului că fusese plătită pentru a participa.

Incidentul s-a petrecut în barul Prew Chill&Bar din districtul Taling Chan. la petrecere au participat şi alte fotomodele.

Vard a anunţat pe Instagram că nu va mai participa la petreceri cu tentă sexuală şi şi-a cerut scuze fanilor public pentru clipul apărut pe internet.

Jessie s-a mutat recent în Thailanda împreună cu tatăl ei, iar tânăra de 20 de ani a devenit o celebritate online în Asia, cu peste 1,4 milioane de fani pe Instagram. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult