Un reporter a fost concediat după ce s-au auzit scene pentru adulţi în timpul unui program de ştiri

Stephania Jimenez prezenta ştirile de dimineaţă la canalul local KRIS-TV când, peste transmisiune, a apărut un ecran negru şi s-au auzit sunete dintr-un clip pentru adulţi. Deşi este vizibil şocată de incident, vedeta TV încearcă să-şi păstreze profesionalismul şi şi-a cerut scuze.

 

Şeful departamentului de comunicare, Paul Alexander, şi-a cerut scuze de la telespectatori pentru eroarea de natură „tehnică şi umană”. În urma unei anchete s-a descoperit că zgomotele veneau de la computerul unui reporter. Acesta a fost concediat, împreună cu un alt angajat. Alexander a adăugat că a fost modificat fluxul de lucru astfel încât astfel de erori să nu mai apară. 

 

Astfel de incidente s-au întâmplat şi la case mai mari. Anul trecut, în timpul unei transmisiuni BBC s-au putut vedea pe un ecran din fundal scene dintr-un video pentru adulţi.

 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult