VIDEO: A intrat în mall cu o umbrelă, alături de o fată în fustă scurtă. Ce a urmat e neașteptat

09.10.2020
Foto: captură din video

Un clip video cu un tânăr cu o umbrelă, care nu vrea ca cei din jur să se uite sub fusta scurtă a tinerei pe care o însoțește, în timp ce se află la mall, a devenit viral.

Protagonistul apare în cadru alături de tânără. În mână are o umbrelă și pare să fie singurul care are la el un astfel de accesoriu, ceea ce înseamnă că afară nu plouă. Abia când cei doi se apropie de scara rulantă vedem la ce folosește, de fapt, umbrela. Tânărul o deschide și o pune în spatele fetei, pentru ca cei de jos să nu poată privi sub fusta acesteia.

Citește și: Umbrela „indestructibilă” rezistă la furtuni şi vânturi extreme

Înregistrarea, făcută, se pare, în Coreea de Sud, s-a viralizat. „Nu îi place să împartă priveliștea” sau „Acest tânăr nu împarte ce este al lui” sunt două dintre comentariile hazlii lăsate de internauți pe platforma Imgur.

Internauții au presupus că cei doi formează un cuplu, dar un detaliu atrage atenția și sugerează altceva. Umbrela are pe ea sigla Rolls-Royce și nu este exclus ca tânărul să fie, de fapt, șoferul sau garda de corp a unei tinere foarte bogate.

Citește și: Iată ce se întâmplă dacă cineva vrea să fure ornamentul de pe capotă al unui Rolls-Royce

Alte persoane susțin că tânăra este o vedetă pop din Coreea de Sud, iar tânărul o protejează de bărbatul din spate, care este un paparazzi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult