Vladimir Putin nu este impresionat de „Terminatorul” dezvoltat în Rusia

Vladimir Putin nu este impresionat de „Terminatorul” dezvoltat în Rusia

Preşedintele Rusiei, numit şi „Superputin”, conduce maşini de curse, vânează la bustul gol şi face baie în râurile îngheţate din Siberia. Aşa că dacă vrei să îi prezinţi liderului de la Kremlin un robot militar, ar fi bine ca „Terminatorul” să fie impresionant. Din păcate pentru cercetătorii de la un institut de cercetare din Rusia, robotul dezvoltat de ei nu l-a impresionat pe Putin, care pare foarte plictisit în timpul prezentării.

 

Nu a ajutat nici faptul că organizatorii evenimentului au dat foc la o maşină, pentru mai mult dramatism, în apropiere de circuitul pe care a fost testat robotul.

 

Mulţi dintre cei care au văzut clipul video au făcut haz de necaz. „Jenant! Cineva va fi deportat în Siberia pentru asta”, a scris cineva pe YouTube. „Robotul îmi aduce aminte de o bunică care conduce”, glumeşte un alt utilizator. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult