Acer prezintă noi modele All-in-One PC, cu ecran touch şi Windows 8

15.10.2012
Acer prezintă noi modele All-in-One PC, cu ecran touch şi Windows 8

Acer Aspire 5600U şi Aspire 7600U sunt sisteme de tip All-in-One PC create special pentru Windows 8 şi înzestrate cu ecrane multitouch de 23 şi 27 inch.

Acer Aspire 7600U

Ambele modele oferă rezoluţie Full HD şi sunt bazate pe o configuraţie cu procesor Ivy Bridge pe 22 nm, din gama Intel Core i5 3210M. Alături de procesorul dual-core la 2.5 GHz (3.1 GHz în mod turbo), configuraţia mai oferă 8 GB memorie RAM, hard disk de 1 TB şi o placă video Nvidia GeForce 640M. Sunetul este redat de un set de difuzoare stereo cu tehnologie Real Sound Lab CONEQ, iar pentru flexibilitate deplină pe partea de multimedia avem la dispoziţie ieşiri şi intrări HDMI, cea din urmă permiţând folosirea ecranului ca monitor pentru consola de jocuri. Ambele modele oferă conexiune WiFi N şi Bluetooth, conectori USB 3.0, conectori pentru căşti şi microfon, respectiv slot pentru card de memorie.

Acer Aspire 7600U - piciorul de susţinere ajustabil

Din punct de vedere al construcţiei, cele două sisteme ascund toată partea de hardware în spatele ecranului, susţinut de un picior ajustabil ce permite coborârea până aproape de nivelul mesei de birou, într-o poziţie ce permite utilizarea confortabilă a interfeţei touch. Din faţă, carcasa este conturată în spatele unui scut din sticlă minerală, extins peste toată suprafaţa ecranului şi rama acestuia, dar şi în jos, unde formează o pereche cu piciorul de susţinere ajustabil, susţinând ecranul pe masa de birou.

Cu preţ de 1899 dolari, Aspire 7600U include drive Blu-ray ca dotare standard, în timp ce Aspire 5600U renunţă la acesta pentru un preţ mult mai accesibil de 1149 dolari. Cei care nu consideră utilă interfaţa multitouch, ce permite comenzi cu până la 10 degete simultan, pot opta pentru o variantă cu ecran clasic de 23 inch, plătind pentru Acer Aspire 5600U numai 999 doari.

Acer T272HL

Cei care doresc să se bucure de noul design de carcasă şi avantajele unui ecran touch, dar la un cost mai mic, pot opta pentru monitoarele Acer T232HL şi Acer T272HL, lipsite de funcţionalitatea All-in-One PC.

Monitorul Acer T232HL oferă un ecran touch Full HD de 23 inch, bazat pe aceleaşi tehnologii ca modelul All-in-One, dar la un preţ de 499 dolari.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult