ADATA lansează noi module de memorie DDR4, prevăzute cu iluminare RGB

31.07.2017
ADATA lansează noi module de memorie DDR4, prevăzute cu iluminare RGB

Memoriile ADATA XPG SPECTRIX D40 RGB sunt disponibile cu viteze între 2400 MHz şi 4000 MHz, Respectiv iluminare RGB variabilă şi programabilă.

Echipate cu module DDR4 XPG Dazzle, memoriile SPECTRIX D40 oferă suport Intel XMP 2.0, permiţând setarea automată a frecvenţelor optime de funcţionare. Compatibilitatea cu aplicaţia ASUS AURA Sync uşurează personalizarea efectelor de lumini şi permite sincronizarea acestora cu alte componente instalate pe sistemele care folosesc plăci de bază ASUS.

Modulele sunt certificate din fabrică pentru frecvenţe de până la 4000 MHz, obţinute folosind chip-uri selecţionate şi plăci de circuite integrate cu 10 straturi, proiectate de ADATA.

Recomandate pentru gamerii entuziaşti, pasionaţii de case modding şi overclockerii competitivi, memoriile SPECTRIX D40 sunt validate pentru platforma AMD AM4/Ryzen, cât şi noua platformă LGA-2066 cu chipset Intel X299.  

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult