Alienware Area 51, un sistem de gaming pur sânge

01.02.2007
Alienware Area 51, un sistem de gaming pur sânge
Acum ne jucăm

Restul pachetului

  • Monitor: Dell 24” 1920 x 1200 Blu-ray Ready! După cum spun producătorii, singurul dezavantaj este că nu putem opta pentru un monitor de 30” dacă am optat pentru o unitare Blu-ray.
  • Boxe: Logitech® Z-5500 5.1 505 W nu de alta dar trebuie să şi auzim ce se întâmplă în jocuri.
  • Tastatură: Logitech® Cordless Desktop® MX™ 5000
  • Mouse: Logitech® G5 Laser Gaming
  • Cadouri: tricou Alienware, mousepad Alienware, breloc ALX, un card personalizat pentru suport tehnic “Personalized Support ID” şi toate vin într-o minunată geantă din aluminiu.

Bineînţeles orice altă configuraţie este posibilă. Oricum nu se poate spune că un astfel de sistem poate întâmpina probleme în următoarea perioadă de timp.

Continuarea jocului

Într-un târziu putem să ne continuăm jocul, sistemul nu se mai blochează, iar detaliile peisajelor sunt covârşitoare. Acum putem să ne petrecem câteva zile pentru a termina jocul. Cu siguranţă nu ne vom enerva şi chiar o să ascultăm propria muzică în Winamp în timp ce trecem prin nivele.

Cu toate că nu poate fi catalogat drept un sistem ieftin, este un sistem bun şi fiabil. Este adevărat că se pot găsi şi sisteme cu un preţ mai mic, dar cu siguranţă acestea nu poartă marca Alienware.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News