AQIRYS lansează carcasa de gaming XO-1 ARGB

AQIRYS lansează carcasa de gaming XO-1 ARGB

Un nou model de carcasă de gaming — în contextul ăsta, RGB = „de gaming” — intră azi în portofoliul AQIRYS. XO-1 ARGB se laudă cu un panou lateral panoramic din sticlă securizată, 4 ventilatoare preinstalate și o construcție robustă din oțel.

Carcasa este echipată și cu un hub de ventilatoare integrat și o telecomandă, care permite utilizatorilor să ajusteze ușor culoarea ventilatoarelor sau viteza acestora. Cele 4 ventilatoare ARGB PWM de 120mm sunt dispuse astfel: 3 în față și 1 în dos.

Panoul lateral facilitează accesul în interiorul PC-ului, nefiind nevoie de unelte terțe pentru a o deschide. Ca material, carcasa este construită din oțel SPCC de 0,8mm, ABS și sticlă securizată.

Este compatibilă cu plăci de bază de la mini-ITX până la EATX, și plăci video de până la 410mm în lungime. Panoul I/O din spate este modular, putând fi reconfigurat suporte plăci de bază mini-ATX sau micro-ATX

La capitolul răcire, XO-1 ARGB  poate acomoda coolere pentru CPU de până la 170mm în înălțime și oferă suport pentru până la 14 ventilatoare de 120mm, sau un radiator de răcire cu apă de 360mm pe lateral sau pe partea de sus.

În final, pentru stocare, carcasa are sloturi pentru două HDD-uri de 3,5″ și două SSD-uri de 2,5″.

Carcasa XO-1 este disponibilă de acum în două variante de culori, negru și alb — cea din urmă fiind mai scumpă

Urmărește Go4IT.ro pe Google News