ASUS Republic of Gamers lansează noi plăci de bază pentru entuziaşti

26.05.2017
ASUS Republic of Gamers lansează noi plăci de bază pentru entuziaşti

ROG Strix H270I Gaming şi B250I Gaming sunt plăci de bază cu format mini-ITX adresate PC-urilor de mici dimensiuni, dar gândite pentru a oferi un nivel de performanţă premium şi design atrăgător.

ASUS ROG Strix H270I Gaming are la bază chipsetul Intel H270, în timp ce ROG Strix B250I Gaming foloseşte chipsetul Intel B250. Ambele plăci de bază suportă procesoare Intel Core de generaţia a 7-a.

Lista dotărilor cuprinde heatsink dublu etajat, iluminare ASUS Aura Sync RGB, sunet SupremeFX cu codec S1220A, adaptor de reţea Intel Gigabit LAN, două sloturi M.2 şi inovaţii exclusive ROG pentru stabilitate şi operare eficientă.

Heatsink-ul dublu etajat permite ca SSD-urile M.2 să fie stivuite deasupra radiatorului PCH, maximizând spaţiul disponibil pe placă, îmbunătăţind totodată disiparea căldurii cu până la 20°C, pentru o mai bună stabilitate şi performanţe sporite în jocuri.

Tehnologia de iluminare ASUS Aura Sync RGB LED, cu un conector RGB integrat pe placă, pune la dispoziţia pasionaţilor de jocuri efecte de lumini care pot fi personalizate şi sincronizate cu cele ale altor componente PC compatibile, cum ar fi benzile RGB LED, plăcile grafice sau multe altele.

Codecul SupremeFX S1220A furnizează un raport semnal-zgomot (SNR) de 113dB pe intrarea line-in pentru înregistrări audio de calitate şi 120dB SNR pe ieşirea de linie, asigurând un sunet de cristal. Inginerii ROG au adăugat amplificatoarele operaţionale Texas Instruments RC 4580 şi OPA1688 pentru sunet cu distorsiuni reduse, ce învăluie utilizatorul.

Suita software Sonic Studio III facilitează controlul total asupra sunetului. Sonic Radar III le permite utilizatorilor să identifice precis poziţiile inamicilor în jocurile de tip FPS (first-person shooters) şi dispune de o nouă grafică tridimensională cu săgeată.

Modul Intel Gigabit Ethernet (I219-V), furnizând putere de prelucrare pentru protocoalele TCP şi UDP, eliberând resursele sistemului pentru acţiunea de pe ecran. ROG Strix H270I Gaming dispune de LAN dual-gigabit, ce adaugă Ethernet Realtek pentru o conexiune neîntreruptă, chiar şi în eventualitatea în care o conexiune are probleme.

ROG Strix H270I Gaming şi ROG Strix B250I Gaming integrează Wi-Fi 802.11ac 2×2 MU-MIMO pentru o conexiune fiabilă, cu acoperire largă şi viteze de până la 867Mbps. Sloturile duale M.2 PCIe 3.0 x4 au viteze de transfer al datelor de până la 32Gbps. Suportul pentru tehnologia Intel Optane – o memorie non-volatilă care oferă performanţe asemănătoare cu cele ale SSD-urilor pentru hard diskuri. Tehnologia RAMCache II realizează o zonă tampon pentru dispozitivul de stocare, asigurând încărcarea rapidă a jocurilor.

Plăcile de bază ASUS ROG Strix H270I Gaming şi ROG Strix B250I Gaming pot fi achiziţionate din oferta magazinelor de profil din România.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult