ASUS ROG prezintă Avalon, un concept interesant de PC pentru gaming

Autor: Aurelian Mihai 30.05.2016
ASUS ROG prezintă Avalon, un concept interesant de PC pentru gaming

Adresat entuziaştilor care doresc să-şi construiască propriul PC pentru jocuri, dar se tem de complicaţiile ce pot apărea în alegerea componentelor potrivite, Avalon pune principalele elemente într-un pachet compact şi uşor de personalizat în funcţie de bugetul disponibil.

ASUS ROG Avalon este în esenţă un hibrid carcasă – placă de bază, conceput pentru a funcţiona ca un întreg. Astfel, designul hardware poate fi armonizat perfect cu cel al carcasei, folosind în mod optim spaţiul disponibil pentru instalarea diverselor subansamble.

Spre exemplu, placa video, dispozitivul SSD şi sursa de alimentare sunt instalate direct în slot-uri uşor accesibile la partea din faţă, fără a mai fi nevoie de cabluri. În spatele carcasei, panoul de conectori modular ne permite să alegem exact opţiunile pentru conectivitate de care avem nevoie.

Aflat încă la stadiu de prototip, ASUS ROG Avalon nu are o dată de lansare precisă, sau preţ la vânzare, mai multe informaţii urmând să fie comunicate de compania producătoare la o dată ulterioară.

Tags: