Cele mai bune produse de încălzire a locuinței de la Lidl. Ofertă pentru șemineu cu telecomandă

02.10.2023
Cele mai bune produse de încălzire a locuinței de la Lidl. Ofertă pentru șemineu cu telecomandă

Cea mai nouă promiție Lidl aduce produse de încălzire a locuinței la prețuri accesibile. Începând cu data de 2 octombrie 2023, clieții au la dispoziție, pentru o perioadă limitată, produse cu care își pot încălzi locuințele pe timp de iarnă.

Printre produsele mobile se numără caloriferele electrice cu ulei, care pornesc de la suma de 179 de lei, pentru cel cu 7 elemenți și o putere nominală de 1500W. Cel mai mare, cu 9 elemente și 2400W, costă 319 lei. De asemenea, este disponibil și un convector cu o putere de 2000W pentru 129 de lei.

La acestea se adaugă și un articol interesant, o pernă cu încălzire pentru zona gâtului și spatelui. Are 6 trepte de intensitate și măsoară 62 de centimetri în lungime și 41 în lățime. Costă doar 84.99 de lei fiind cea mai accesibilă variantă dintre produsele de încălzire Silvercrest. În plus, odată cu dată de 5 octombrie, în oferta Lidl va fi introdusă și o saltea electrică cu încălzire (150×80 cm), pentru prețul de 99,99 de lei.

Atracția princiaplă la Lidl, șemineul cu telecomandă

În perioada 2 octombrie – 8 octombrie 2023 clienții vor avea la dispoziție și un șemineu de perete cu telecomandă. Acesta are o putere de 2000W și poate fi controlat prin telecomandă. Șemineul poate fi folosit și pe post de iluminare ambientală, fără să degaje căldură. De asemenea, luminozitatea flăcării afișate poate fi reglată pe 5 trepte, în funcție de preferințe.

Șemineul electric este destinat exclusiv montării în perete și vine la pachet cu echipament de montaj. Fișa produsului specifică faptul că dispune de protecție la supraîncălzire, pentru mai multă protecție. Prețul acestui șemineu este de 539 de lei, fiind cel mai scump articol din această categorie, dar ar putea reprezenta un element atât funcțional, cât și decorativ, pentru o locuință minimalistă.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult