Cum arată Honor V40, primul model de după separarea de Huawei

21.12.2020
Cum arată Honor V40, primul model de după separarea de Huawei

Honor este acum o companie complet separată de Huawei, această divizie fiind vândută în urmă cu doar câteva săptămâni către un consorțiu de companii chineze, alături de o parte din administrația locală din Shenzhen. Totuși, Honor nu are timp foarte mult pentru a se adapta la noua situație, întrucât are de lansat un nou flagship, modelul Honor V40, care este așteptat în viitorul apropiat, iar acum avem și prima imagine care dezvăluie design-ul acestui model.

Honor V40 păstrează „ADN-ul” Huawei

Honor V40 ar putea ajunge pe piață chiar în luna ianuarie, fereastră de lansare tradițională pentru modelele din gama V ale brandului. Fiind vorba despre un dispozitiv care cu siguranță era într-un stadiu avansat de dezvoltare, cel mai probabil, acesta nu va fi foarte schimbat față de varianta care urma oricum să apară atunci când aparținea de Huawei.

Se văd cu ochiul liber asemănările cu modelele deja lansate de producătorul chinez, însă, cel mai probabil, vorbim despre un telefon mai accesibil, chiar dacă este echipat cu o mare parte dintre componentele seriilor P40 sau Mate 40.

Se pare că Honor s-a inspirat din design-ul ceasurilor de mână pentru a realiza o cameră foto circulară, nu foarte diferită față de cea de pe Huawei Mate 40 Pro. De altfel, acel model pare să fie șablonul pentru Honor V40, întrucât și acesta pare să folosească un decupaj mai lat în ecran în colțul din stânga-sus, cât și un ecran extrem de curbat pe margini. Se pare că acest model are și ceva în comun cu Huawei Mate 30 Pro, întrucât poate fi observat doar un buton de power pe laterale, nu și butoane pentru volum.

Probabil că următoarele modele, cele din seria Honor 40, se vor îndepărta de „ADN-ul” Huawei și cel mai probabil, vor folosi și software cu servicii Google pre-instalate pentru modelele vândute pe piețele internaționale.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News