Gadgetul inedit cu care o tânără strecurat alcool la un eveniment (VIDEO)

10.07.2022
Gadgetul inedit cu care o tânără strecurat alcool la un eveniment (VIDEO)

O tânără a găsit o modalitate inedită prin care a strecurat alcool la un eveniment sportiv. Ea se afla în tribună la niște curse de cai când a fost surprinsă de o cameră de televiziune în timp ce consuma lichidul adus de acasă.

Tânăra a ascuns alcoolul într-o sticlă în formă de binoclu. Momentul când a băut a fost transmis, din nefericire pentru ea, în direct de un post de televiziune care acoperea evenimentul.

Clipul video cu incidentul a devenit viral și a fost publicat pe rețele de socializare.

La cursele hipice, consumul de alcool nu este interzis, însă spectatorii nu au voie să vină, de obicei, cu băuturi de acasă. Ei sunt obligați să le cumpere de la fața locului, iar prețurile sunt, de obicei, mari.

Sticlă în formă de binoclu.

Sticle în formă de binoclu se găsesc pe internet la prețul de aproximativ 20 de dolari. Acestea au, de obicei, două compartimente diferite, în care pot fi turnate tipuri diferite de alcool sau alte băuturi. Un model vândut pe AliExpress vine și cu o mică pâlnie la pachet.

Există și alte modalități interesante de a strecura alcool la evenimente. Pe Amazon sunt disponibile poșete care includ rezervoare ascunse pentru băuturi.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult