Galaxy M11, noul telefon low-cost cu acumulator de 5000 mAh, ajunge și în Europa

30.09.2020
Galaxy M11, noul telefon low-cost cu acumulator de 5000 mAh, ajunge și în Europa

Anunțat cu prețul de 159 euro, Galaxy M11 este succesor pentru vechile modele Galaxy M10 şi M10s. Samsung confirmă disponibilitatea noului produs în magazinele europene chiar de mâine.

Adresat celor care doresc un telefon cu ecran cât mai mare Galaxy M11 vine echipat cu ecran HD+ de 6.4 inch și trei camere foto la partea din spate, senzorul principal având rezoluție 13MP.  Cameră frontală aplicată prin perforarea ecranului este un model de 8MP.

Adaptat pentru un buget mai degrabă modest, Galaxy M11 vine cu senzor de amprente montat pe spatele carcasei şi ieșire pentru căşti de tip jack 3.5mm. Piesa de rezistanță este însă acumulatorul de 5000 mAh, care ar trebui să ofere măcar două zile de autonomie. Telefonul este însă livrat doar cu un adaptor AC de 15W, ceea ce înseamnă că timpul de aşteptare pentru încărcare completă va fi destul de mare.

Configurația este bazată pe chipsetul Snapdragon 450, ajutat cu 3GB memorie RAM. Deși restrictivă, stocarea internă de 32GB poate fi suplimentată adăugând un card microSD.

Având în vedere suprafața ecranului și bugetul alocat, dimensiunile 161.4 x 76.3 x 9.0 mm sunt oarecum rezonabile, telefonul fiind mare, dar nu neapărat inconfortabil de folosit.

Puţin mai înalt decât predecesorul M10, Galaxy M11 este livrat în versiunile de culoare metallic blue și negru, versiunea în nuanță de violet părând să fie rezervată pentru piețele asiatice.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult