Kaufland aduce în ofertă o unealtă Parkside foarte utilă. Prețul este accesibil pentru toate buzunarele

23.10.2023
Kaufland aduce în ofertă o unealtă Parkside foarte utilă. Prețul este accesibil pentru toate buzunarele

Sezonul rece se apropie cu pași repezi, iar vremea ar putea pune câteva probleme șoferilor nepregătiți. Tocmai de aceea, acest dispozitiv nu ar trebui să lipsească din arsenalul șoferilor.

Iarna se apropie cu pași repezi, iar pregătirile pentru sezonul rece încep să aibă loc în rândul șoferilor. Una dintre cele mai importante operațiuni pe care aceștia le fac este schimbul de roți, dacă nu cumva folosesc anvelope all-season.

În cazul în care folosiți două seturi de anvelope, atunci urmează perioadă în care, cel mai probabil, veți trece la setul de iarnă. În cazul în care sunteți o fire căreia îi place să ia astfel de operațiuni în propriile mâini, Kaufland are unealta ideală pentru astfel de sarcini.

Este vorba despre o mașină de înșurubat cu impact, ideală pentru demontarea și montarea roților pe mașină. Unealta vine echipată cu mai multe capete de strângere, care să acomodeze mai multe dimensiuni ale prezoanelor. Cu o putere de 500W și un cuplu maxim de strângere de 500 Nm, ar trebui să poată desface și cele mai strânse șuruburi, dar și să strângă ferm roata pe butuc. De asemenea, mașina de înșurubat electrică vine și cu un cablu de alimentare destul de lung, care măsoară 3 metri. Prețul cerut pe această unealtă este de 159 de lei.

Pentru a face toată operațiunea mai ușoară, la Kaufland există în ofertă și un cric hidraulic, de tip crocodil, cu o capacitate de susținere de 2 tone, pentru prețul de 199 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult