Kingston Digital lansează SSD-ul DC400 pentru segmentul enterprise

12.09.2016
Kingston Digital lansează SSD-ul DC400 pentru segmentul enterprise

Kingston lansează SSD-ul Data Center 400 (DC400), un model entry-level pentru servere enterprise şi utilizare în centrele de date, dedicat în special clienţilor care adoptă strategia de înlocuire completă a vechilor sisteme.

Kingston anunţă noua generaţie de SSD-uri SATA pentru segmentul enterprise, care vine în întâmpinarea cerinţelor clienţilor noştri – companii şi centre de date – de aplicaţii performante, calitate ridicată şi fiabilitate. DC400 asigură un timp de răspuns scurt, o latenţă scăzută şi protecţie avansată a datelor, oferindu-le managerilor IT opţiunea perfectă de stocare pe server, pe care o pot implementa cu încredere”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România şi Bulgaria.

SSD-ul DC400 promite o calitate superioară a serviciilor pentru clienţii centrelor de date ale căror volume mari de lucru necesită un IOPS (input/output operations per second) fiabil şi o latenţă scăzută.

Capacitatea de over-provisioning standard poate fi configurată de către utilizator, îmbunătăţind performanţa IOPS şi anduranţa, în timp ce firmware-ul optimizat pentru mediul enterprise îmbunătăţeşte latenţa şi oferă timpi scăzuţi de acces la date în condiţii de volume de lucru constante.

SSD-ul DC400 oferă atât protecţie end-to-end, cât şi împotriva penelor de curent, datorită unui sistem integrat în firmware-ul produsului (“pFAIL”).

Capacitatea de stocare a DC400 este de 400GB, 480GB, 800GB şi 960GB.

SSD-ul  Kingston DC400 beneficiază de 5 ani garanţie şi suport tehnic gratuit. Pentru a veni în ajutorul companiilor şi organizaţiilor, Kingston oferă suport de vânzări prin intermediul programului Ask an Expert. De asemenea, pune gratuit la dispoziţie setul de instrumente Kingston SSD Manager, care poate fi descărcat pentru a monitoriza starea unităţii, activitatea şi gradul de utilizare a discului.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult