Logitech oferă piese de schimb pentru perifericele din gama MX prin iFixit

22.05.2023
Logitech oferă piese de schimb pentru perifericele din gama MX prin iFixit

Logitech se alătură companiilor care oferă piese de schimb pentru produsele sale, care să permită utilizatorilor să își repare perifericele de PC acasă. iFixit este din nou partenerul ales pentru listarea la vânzare a acestor piese, iar primele modele care sunt acoperite de programul de reparații sunt cele premium din gama MX, care au oricum prețuri peste medie față de altele similare din piață.

iFixit oferă acum piese de schimb originale pentru moușii MX Master și MX Anywhere de la Logitech

Utilizatorii de MX Master, din toate cele trei generații și variantele derivate, alături de MX Anywhere, mouse-ul de dimensiuni mici de la Logitech, pot acum să comande câteva dintre cele mai importante piese de schimb. Este vorba în special despre bateriile interne, patinele din teflon care asigură glisarea pe suprafețe și șuruburile, care pot fi pierdute în procesul de reparare.

Oferta de piese este destul de limitată, fiind disponibile câteva pachete pentru fiecare. Prețurile la care acestea sunt listate sunt însă cel puțin ciudate. De exemplu, pentru MX Master 3, sunt disponibile la vânzare baterii, patine și șuruburi. Cei care nu sunt însă atenți s-ar putea să cheltuie prea mult pe unele componente. Bateria, care vine alături de patine și șuruburi de schimb, costă 15 dolari, în timp ce patinele separat costă 20 de dolari. În altă ordine de idei, cei care comandă șuruburile de schimb, primesc automat și patinele. Practic, cei care comandă doar patinele, cheltuie cei mai mulți bani pe piese de schimb și primesc cel mai puțin.

Probabil că prețurile acestor pachete de piese vor fi ajustate pe parcurs, mai ales după ce vor fi adăugate și alte produse în ofertă. Logitech vinde o gamă largă de periferice pentru PC, inclusiv tastaturi, căști și boxe. Utilizatorii produselor din gama de gaming Logitech G deja aveau deja disponibile anumite piese de schimb pentru comandă de pe site-ul oficial al companiei.

via Slashgear

Urmărește Go4IT.ro pe Google News