MSI Gaming 27T: putere brută într-un design atrăgător

13.11.2015
MSI Gaming 27T: putere brută într-un design atrăgător

Computerele All-in-One sunt cunoscute pentru preţul peste medie, designul atrăgător şi performanţă limitată. MSI încearcă să rescrie acest mit cu noul Gaming 27T, un computer de performanţă înaltă, dedicat celor care doresc să experimenteze jocuri video la cea mai înaltă calitate. Desigur, preţul este în continuare ridicat, însă măcar primeşti şi performanţă brută de top, alături de un computer arătos.

Gaming 27T de la MSI este un All-in-One care iese din tipare. Acesta este construit pe noua platformă Intel Skylake, integrând vârful de gamă Intel Core i7-6700. Procesorul este alăturat unei cantităţi de 16 GB memorie DDR4, unui GPU NVIDIA GeForce GTX980M cu 8 GB memorie dedicată şi unităţilor de stocare SSD de 256 GB (RAID4) şi HDD de 2 TB. Toate acestea sunt componente de top, cu performanţă comparabilă cu cea disponibilă într-un computer de tip desktop.

Monitorul de 27” LED dispune de rezoluţie Full HD (1920 x 1080 pixeli) şi funcţionează pe post de touchscreen. Gaming 27T oferă şi două ieşiri HDMI pentru ataşarea a două monitoare în plus, funcţionează şi ca monitor pentru alte surse (de exemplu pentru console de jocuri) şi integrează o serie de componente foarte atractive. Există un Blu-Ray Burner, o mufă USB 3.1 Type-C, trei mufe USB 3.0, două USB 2.0, Card reader SDXC, WiFi şi Webcam de 2 megapixeli, cât şi un sistem audio stereo cu difuzoare de 5W. Totul vine la pachet alături de periferice MSI de gaming şi cu sistemul de operare Windows 10 pre-instalat.

Computerele All-in-One sunt în general scumpe, iar acesta nu face excepţie. Gaming 27T va fi vândut în Statele Unite la preţul de 2700 dolari şi probabil la un preţ asemănător dar în euro pe continentul nostru. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult