Noul HDD Aegis Mini: asul din… buzunar

12.03.2009
Noul HDD Aegis Mini: asul din… buzunar

Nu degeaba în imaginea de prezentare a acestui produs se află trei aşi. Noul hard-disk portabil Aegis Mini, fabricat de Apricorn, are lungimea şi lăţimea unei cărţi de joc, iar numărul sugerat “trei” semnifică versiunile în care se va comercializa: de 80 GB (149 $), 120 GB (189 $), respectiv 240 GB (244 $).

Pe oricare l-ai achiziţiona, se poate spune că ai făcut o alegere excelentă, cel puţin din punct de vedere al portabilităţii dacă preţul ţi se pare piperat. Aegis Mini încape cu uşurinţă în buzunarul de la pantaloni sau în buzunarul interior al unei haine, iar greutatea sa este similară cu cea medie a unui telefon mobil: aproximativ 105 grame.

Carcasa de 1.8 inch în care se ascunde îl protejează împotriva lovirilor accidentale cu ajutorul unui sistem anti-şoc special. Aegis Mini este ideal pentru “transportatorii de informaţii” care nu vor să se deplaseze şi cu setul de accesorii după ei: micuţul hard are cablu USB integrat şi nu necesită o alimentare suplimentară. Se găseşte de vânzare în magazinele online din străinătate.

Apricorn Aegis Mini

Urmărește Go4IT.ro pe Google News