OnePlus Ace 2 Pro va oferi încărcare completă în doar 17 minute la 150W

09.08.2023
OnePlus Ace 2 Pro va oferi încărcare completă în doar 17 minute la 150W

OnePlus pregătește lansarea unui nou telefon, care s-ar putea să fie dedicat pieței din China. Un eveniment de prezentare pentru modelul Ace 2 Pro este programat pe data de 16 august, dar brand-ul de la Oppo nu mai are răbdare, așa că a început deja să ofere câteva detalii despre telefon. Se pare că acesta va fi OnePlus-ul cu cea mai rapidă încărcare, datorită noii tehnologii SuperVOOC S, care va permite alimentarea acumulatorului de 5.000 mAh în doar 17 minute la putere de 150W.

OnePlus Ace 2 Pro va fi telefonul cu cea mai rapidă încărcare al brand-ului

Conform informațiilor publicate de OnePlus, tehnologia SuperVOOC S este dezvoltată intern, deci probabil cu ajutorul Oppo și dorește să accelereze și mai mult viteza de încărcare posibilă pe telefoanele sale. Cu toate acestea, Ace 2 Pro nu ar trebui să prezinte semne de oboseală. Compania promite că bateria va rezista până la 4 ani, chiar și cu încărcare zilnică la 150W.

OnePlus Ace 2 Pro va fi livrat cu un încărcător de 150W în pachet, bazat pe tehnologia GaN, adică nu va fi o „cărămidă” precum un încărcător de laptop de aceeași putere. Se pare că, adaptorul de priză va fi de dimensiuni normale. De asemenea, încărcătorul va fi livrat alături de un cablu capabil să susțină transferul de energie la putere mare. Nu în ultimul rând, încărcătorul este compatibil și cu USB Power Delivery, deci poți alimenta și alte dispozitive non-Oppo de la el cu încărcare rapidă. Totuși, puterea va fi limitată la 45W în acel mod.

Un alt lucru interesant despre OnePlus Ace 2 Pro este faptul că este compatibil cu standardul de încărcare UFCS (Universal Fast Charging Protocol). Acesta a fost dezvoltat în China în cadrul Academiei de Tehnologia Informației și Comunicării, în urma unui parteneriat între Oppo, vivo, Xiaomi și Huawei, pentru a asigura compatibilitate între standardele de încărcare proprietare ale acestor companii. Nu este clar dacă acest standard va putea fi folosit și în afara Chinei pentru a încărca rapid dispozitivele cu încărcătoare de la celelalte brand-uri partenere.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News