OnePlus Nord2 primește specificații complete și dată de lansare

11.06.2021
OnePlus Nord2 primește specificații complete și dată de lansare

În timp ce modelul Nord CE este o versiune mai ieftină a originalului OnePlus Nord, modelul Nord2 este următorul vârf de gamă al seriei de buget Nord.

Astfel, noul smartphone vine cu ecran AMOLED de 6.43 inch, oferind rezoluție FHD+, rată de refresh la 90Hz și senzor de amprentă integrat. Performanțele sunt date de chipsetul Dimensity 1200, o soluție ce rivalizează Snapdragon 888, fără prea mult succes. Totuși, dacă prețul este corect, soluția MediaTek nu este deloc rea.

În funcție de bugetul disponibil, opțiunile pentru stocare vor fi 8/128GB sau 12/256GB memorie.

Așteptat cu un acumulator de 4500 mAh, OnePlus Nord2 va avea cel puțin încărcare rapidă cu putere de 30W, însă așteptările sunt pentru o implementare de 65W, similar produselor Xiaomi.

Ajungând la capabilitățile foto, Nord2 preia unele caracteristici de la modelul flagship OnePlus 9 Pro, cum ar fi ornamentul camerei foto. Avem aceeași rezoluție de 50MP pe senzorul principal, dată de același senzor Sony IMX766 întâlnit la modelul mai costisitor. Camera ultra-wide va oferi rezoluție 8MP, în timp ce funcția Macro și efectele de profunzime sunt asigurate folosind senzori de 2MP, fără pretenții la partea de performanță. Din fericire, camera selfie este un model cu rezoluție 32MP și calitate bună a imaginii. Rămâne de văzut dacă producătorul va livra și o cameră frontală secundară, la fel ca la originalul OnePlus Nord.

Deși neconfirmată, data de lansare OnePlus Nord2 pare să fie fixată pentru 9 iulie 2021. Cât despre prețul cerut, acesta va fi cu siguranță mai mare decât suma de 299/329 euro, cerută pentru modelul Nord CE 5G.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News