Seminarul industriei ICT din Taiwan – preview pentru Computex 2014

Seminarul industriei ICT din Taiwan - preview pentru Computex 2014

Pentru industria IT există o serie de evenimente anuale importante, în cadrul cărora producătorii au posibilitatea să-şi prezinte noile dispozitive. Computex este unul dintre acestea, având loc la începutul lunii iunie în Taipei, capitala Taiwan-ului (Republic of China, ROC). De fapt, Computex este cel mai mare târg IT din Asia, iar cifrele de participare sunt destul de mari. Anul acesta, la 34-a ediţie a sa, târgul va găzdui 1.700 de expozanţi în 5.000 de standuri. Între datele de 3 şi 7 iunie sunt aşteptaţi aproximativ 130.000 de vizitatori, 38.000 fiind din afara ţării. Go4it.ro va fi prezent acolo şi veţi avea ştiri proaspete de la faţa locului. Târgul Computex este organizat de Taitra, o organizaţie non-profit ce promovează comerţul, sub patronajul guvernului local şi al mai multor asociaţii de producători.

Seminarul industriei ICT din Taiwan

De ce este important Computex pentru industria IT? O serie întreagă de producători majori din acest domeniu au birourile centrale în Taiwan. Printre aceştia se numără Asus, Acer, HTC, Trend Micro, D-Link, Transcend, CyberLink, ZyXEL, A-Data şi KYE Systems Corp. (Genius). Alături de aceştia, mulţi alţi producători din Japonia şi China vor profita de această ocazie pentru a prezenta cele mai noi produse. Pe data de 17 februarie a avut loc la Bucureşti, la Hotelul Intercontinental, seminarul industriei ICT din Taiwan. Aici au participat reprezentanţii mai multor companii din Taiwan prezente pe piaţa românească, reprezentanţi ai presei şi reprezentanţi ai unor companii din ţara noastră. Reprezentanţii Taitra au prezentat târgurile pe care le organizează în Taiwan, subliniind importanţa companiilor locale în industria IT internaţională.

Cele mai valoroase branduri din Taiwan în 2013

Pe lângă informaţiile prezentate mai sus, participanţii la seminarul industriei ICT din Taiwan au avut posibilitatea să ia contact cu câteva produse ale companiilor taiwaneze, vândute pe piaţa românească. Asus, HTC, A-Data, D-Link şi Edimax au avut standuri cu produse foarte atractive. La începutul verii, cu ocazia Computex 2014, ne aşteptăm să vedem o serie întreagă de produse IT noi la târgul din Taiwan, unde vom fi prezenţi.

AsusPro Advanced BU400 - un ultrabook din clasa business

Urmărește Go4IT.ro pe Google News