Sony Vaio LCD PC – calculatoare “monstru” pe biroul tău

04.09.2008
Sony Vaio LCD PC – calculatoare “monstru” pe biroul tău

Când spui Vaio, te referi de obicei la acele notebook-uri Sony, scumpe dar cu o construcţie execepţională şi performanţe pe măsură, indiferent că e vorba de ultraportabile sau desktop replacement. Ei bine, iată că japonezii au lansat acum o gamă de LCD PC-uri denumite tot Sony Vaio. Pentru cine nu ştie, un LCD PC reprezintă un sistem tip desktop care încorporează toate componentele într-un monitor (un astfel de exemplu este binecunoscutul iMac), exceptând perifericele care sunt wireless în cazul de faţă. Sunt recomandate pentru cei care doresc să economisească spaţiu pe birou, ca alternativă la laptop-urile mari.

Gama Sony Vaio de LCD PC-uri cuprinde, în ordine crescătoare din punct de vedere al dotărilor şi performanţelor, seriile Vaio JS, LV şi RT, la preţuri începând cu 1000 $. Cel mai ieftin model (Vaio JS) îţi pune la dispoziţie un ecran XBRITE-ECO de 20.1 inch, cu webcam şi microfon integrate. Dacă vrei mai mult, poţi opta pentru o unitate optică Blu-Ray care va spori considerabil costul final.

Începând cu seria LV, sistemele beneficiază de Blu-Ray din start, dar şi de monitoare mai generoase. Vaio LV (de la 1600 $) are un ecran de 24 inch şi 1920 x 1200 pixeli rezoluţie plus ieşire HDMI pentru conectarea la PS 3 sau alte dispozitive compatibile, iar Sony Vaio RT (3300 $) constă într-un monitor uriaş de 25.5 inch cu tuner integrat şi componente performante dedicate editării video profesionale (procesor Quad Core, până la 8 GB de RAM, 1 TB HDD-ul). Toate sistemele vin cu sistem de operare Windows Vista şi se vor găsi  pe piaţă din octombrie.

Sony Vaio LCD PC

Urmărește Go4IT.ro pe Google News