Sony VAIO LT atacă simplitatea Apple iMac

28.08.2007
Sony VAIO LT atacă simplitatea Apple iMac

Sony a lansat seria de sisteme VAIO LT pe care o descrie ca fiind una High Definition, capabilă de a citi şi scrie discuri optice Blu-ray. Nu doar eticheta HD este definitorie la noile sisteme VAIO, ci şi aspectul lor simplu. Atât de simplu încât iMac-urile se simt ameninţate din acest punct de vedere, iar dacă punem la socoteală că şi configuraţiile lor sunt aproximative, iar VAIO LT este dotat cu Windows Vista, câmpul de luptă este deja construit.

Modelul de top este VAIO LT19U care se impune prin diagonala ecranului LCD, 22”, de rezoluţie medie însă, 1680×1050 pixeli. Platforma este una Intel, construită în jurul unui procesor Core 2 Duo T7500 tactat la 2.2 GHz, iar din cod ne dăm seama că vorbim de un procesor mobile şi nu de unul deskop.

În rest, sistemul este dotat cu 2 GB de memorie, 500 GB spaţiu pe harddisk, placă video NVIDIA GeForce 8400, placă de reţea wireless 802.11n, tuner TV, camera web, boxe şi subwoofer de 5W, porturi USB, cititor de carduri etc.

Şi din puctul de vedere al preţului VAIO LT ameninţă serios poziţia iMac. În funcţie de configuraţie, valoarea unui nou sistem Sony acoperă plaja 1.900-2.900$.

Sony VAIO LT

Sony VAIO LT

Urmărește Go4IT.ro pe Google News