Urmăreşte LIVE evenimentul NVIDIA Be For The Game. Aici sunt aşteptate noile plăci video de gaming GeForce RTX 20

20.08.2018
Urmăreşte LIVE evenimentul NVIDIA Be For The Game. Aici sunt aşteptate noile plăci video de gaming GeForce RTX 20

Astăzi la ora 19:00 a României, NVIDIA va da startul conferinţei Be For The Game, unde sunt aşteptate noi anunţuri despre noua sa gamă de plăci video. Zvonurile şi informaţiile care s-au „scurs” pe internet sugerează că vom vedea nu una, nu două ci trei plăci video de generaţie nouă, care vor purta numele „RTX 20”. Acestea ar trebui să fie bazate pe noua arhitectură Turing, care va adăuga noi capabilităţi pentru randarea în ray-tracing, o tehnologie pe care gamerii o aşteaptă de foarte mult timp.

Evenimentul Be For The Game are loc în cadrul Gamescom 2018 în Koln, Germania, cel mai mare târg dedicat gaming-ului din Europa. Aceasta este probabil cea mai mare scenă pe care NVIDIA poate prezenta noile sale produse adresate gamerilor, în special datorită faptului că gamingul pe PC s-a dezvoltat foarte mult în ultimii câţiva ani în această regiune.

Conform informaţiilor neoficiale pe care le avem la dispoziţie, evenimentul de prezentare ar putea include informaţii despre noul vârf de gamă, NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti, despre modelul high-end GeForce RTX 2080 şi despre varianta mainstream GeForce RTX 2070. Fiecare dintre aceste plăci ar trebui să ofere un aport de performanţă semnificativ faţă de plăcile video din generaţia precedentă, specificaţiile „provizorii” pe care le avem sugerând un plus de performanţă de peste 20% în cazul lui RTX 2080 Ti faţă de actualul GTX 1080 Ti.

Puteţi urmări livestream-ul de la ora 19:00 folosind player-ul de Twitch ataşat în acest articol. Detaliile oficiale complete vor fi publicate pe Go4it imediat ce acestea sunt disponibile.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult