A apărut meniul fast-food care îţi încarcă telefonul

23.06.2016

În ultimii ani am tot văzut campanii de publicitate de la diverse lanţuri de restaurante fast-food care integrează într-un fel sau altul tehnologia. După ochelarii VR de la McDonald’s şi tava cu tastatură de la KFC vine cutia cu care îţi încarcă acumulatorul de la smartphone. Pachetul se numeşte Watt a Box şi include un meniu de prânz complet, alături de o baterie portabilă de dimensiuni reduse.

Această ofertă este disponibilă momentan doar în India, în oraşele Delhi şi Mumbai. În cutie, undeva în lateral pot fi observate mufe USB, un buton de power, iar cablul de încărcare este inclus în pachet. În clipul oficial de prezentare este demonstrată încărcarea unui iPhone, însă cu siguranţă funcţionează cu orice smartphone disponibil în acest moment. Din păcate însă, performanţa acumulatorului nu este tocmai uimitoare.

Watt a Box poate încărca un telefon obişnuit cu aproximativ 17% în 30 de minute, lucru care sugerează că acumulatorul nu este compatibil cu funcţiile de Fast Charging. Nu este clar dacă vom vedea această ofertă în afara Indiei, întrucât campania Watt a Box a fost realizată de o companie de publicitate locală, care nu activează în afara ţării. 

Citeşte şi Realitatea virtuală trece şi prin stomac: McDonald’s introduce meniul Happy Goggles

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult