A comandat o rochie online şi a venit cu un schelet de şoarece cusut în ea

A comandat o rochie online şi a venit cu un schelet de şoarece cusut în ea
Să cumperei de pe internet este mai comod, dar marele inconvenient este că nu poţi vedea marfa înainte de a plasa comanda. Alteori vînzătorul este un escroc, precum a fost în cazul unui bărbat din China, care a comandat online la începutul acestui an un iPhone 6s la preţul de 1.500 yuani (echivalentul a aproximativ 230 de dolari). Preţul este cu 70% mai mic decât cel din magazinele care distribuie oficial produse Apple în China. Când a deschis cutia, bărbatul a avut parte de o supriză. În loc de un smartphone Apple de ultimă generaţie a găsit o clătită.  
 
 
Acum, face valuri pe internetul cazul unei tinere care a comandat online o rochie, iar când a primit coletul a avut parte de o mare supriză. Cusut în unul dintre tivuri era corpul neînsufleţit al unui pui de şoarece. „Cred că a murit în timp ce rochia era cusută”, scrie cineva pe Reddit. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult