A crezut că salvează de la înec o femeie, dar a avut parte de o surpriză

A crezut că salvează de la înec o femeie, dar a avut parte de o surpriză

Un bărbat care se afla noaptea pe malul râului Medway din Marea Britanie a văzut la un moment dat ceea ce părea a fi o femeie care se îneacă. A alergat spre locul respectiv, dar a avut parte de o surpriză de proporţii. „Femeia” era, de fapt, o păpuşă gonflabilă prinsă între o barcă şi malul râului.

Localnicii râd pe seama incidentului, dar admit că oricine ar fi fost păcălit de păpuşa care arată de departe exact ca o femeie. Imaginea s-a viralizat şi face înconjurul internetului.

 

 

Un incident similar, în care a fost implicat tot o jucărie sexuală, s-a petrecut anul trecut într-o sală de jocuri din Halberstadt, Germania. Poliţia a fost chemată după ce dintr-un tomberon metalic aflat în toaleta bărbaţilor au fost auzite vibraţii.

 

Oamenii legi au crezut că este posibil să fie vorba de o bombă şi au chemat o echipă specială, pentru a o dezamorsa. Poliţiştii nu au vrut să rişte, iar peste 90 de persoane din sală şi vecinătate au fost evacuate. Nu era vorba de un dispozitiv explozibil, ci de un inel pentru penis care vibra. Din fericire singura „explozie” pe care o pot produce aceste dispozitive este una de plăcere.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult